Cimbrerne Støvring Gruppe

Kontakt

Email: 
Adresse: 

c/o Gruppeleder Birgitte W. Simonsen
Hjedsbækvej 7
9530 Støvring
Tlf.: 22119919

HO2A3044
HO2A0751[1]

Cimbrerne Støvring Gruppe

Vil du være med? Så møder du bare op en onsdag kl. 18:00.
Her vil der være en leder, som hjælper dig med at finde ud af, hvor du skal være, låner dig et tørklæde osv. - og der er kaffe til dine forældre.

Vi er de blå spejdere i Støvring, medlemmer af Det Danske Spejderkorps og er en spejdergruppe under Rold Skov Division. Vi holder til på Hjedsbækvej, 7, 9530 Støvring - det er den store gård i hjørnet af cirkuspladsen, lige overfor varmeværket.

De første tre gange er du på prøve/gratis. Herefter får du en indmeldelsesblanket og bliver medlem. Du kan læse meget mere om spejderiet længere nede på denne side. Se også vores udviklingsplan, der er vedhæftet til højre på siden!

Kontingent!

Se under menupunktet "Kontingent" i højre side.


Har du spørgsmål? Så ring til gruppeleder Birgitte Wilsted Simonsen eller lederen for den gren, du mener at høre til i.

Vigtige mailadresser:

Formand:        formand [at] spejd [dot] com

Gruppeleder:  gruppeleder [at] spejd [dot] com

Kasserer:        penge [at] spejd [dot] com

Link til galleri


HVORFOR SPEJDER?

 

”Det Danske Spejderkorps har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden.”

Dette er vores formålsparagraf. Og hvad betyder så det ? Ja, i vores lederhåndbog står der også noget om ”metodefrihed”, hvilket betyder at det i praksis er op til os ledere at beslutte, hvad spejder egentlig er. ”Spejderiet” er grundlæggende bygget på Robert Baden-Powells ideer om at lade børn lede børn, om frihed under ansvar og om at ”være beredt” (be prepared).

Det handler altså ikke om blive ekspert i noget bestemt, men mere om at udvikle sig personligt. Dette gør vi blandt andet ved at forsøge at give spejderne nogle oplevelser ud over det sædvanlige, og ved at finde og udvikle lige det, som netop DU er bedst til.  Vi arbejder i patruljer, og stiller nogle krav til patruljerne som kun kan løses i fællesskab. Vi har ikke så mange regler, og dem vi har handler mest om sikkerhed. Det vigtigste for os er ikke hvordan en opgave bliver løst, men vi forventer, at du kan sige hvorfor du gjorde lige netop som du gjorde. Vi bruger meget af vores tid i naturen, som vi selvfølgelig passer godt på.

Og det vigtigste af alt: at vi behandler hinanden med respekt, så vi alle sammen kan sige DET ER SJOVT AT VÆRE SPEJDER !

 

VI KAN TILBYDE

En hel spejdertid i en velfungerende spejdergruppe, med ledere som har lyst til at lære dig at kende. Store oplevelser, en hyggestund om bålet med et snobrød eller en kanotur i måneskin. Masser af spændende aktiviteter, bla. pionering, kort & kompas, tovværksarbejde, knivbevis, primimad, 1.hjælp, naturvandring, løb og meget andet godt… Kom og vær med et par gange og se, om det er noget for dig.  

 

 VI FORVENTER

- At du som spejder er ansvarsfuld, kommer til møderne eller melder afbud. At du gør dit bedste, og at du kommer med godt humør og lyst til oplevelser. Vi er ligeglade med om du er god til at løbe 100 meter eller kan den store tabel udenad, og det er ikke vigtigt hvilken hudfarve du har eller hvad du tror på. Men du skal have lyst til at lege...

- At dine forældre tager aktivt del i gruppen. Gruppen er en helhed, som kun kan fungere hvis både spejdere, ledere og forældre er engagerede. Og dine forældre er naturligvis også interesserede i, at du har de bedst mulige betingelser som spejder...