Nyheder

Husk vi har jubilæum 70 års jubilæum den 8 juni.

Kære spejder, leder, forældre og tidligere spejderledere/bestyrelsesmedlemmer

Tænk lige over navnene - Kai Peter Klæstrup Nielsen, Ernst Buus Larsen, Erik Mark Christensen, Knud Nielsen, Bent Andersen og Olaf Rytter Pedersen – hvem er mon det ??

Det er nogle navne, som vi har meget at være taknemmelige for. Det var nemlig disse 6 drenge, der var med til at danne den første spejderpatrulje ”Egernet” i Støvring.

Vi er helt tilbage til 1. marts 1946 – altså 70 år og nogle dage siden. En alder på 70 år er en del for en spejdergruppe, og vi vil derfor gerne markere vores lille jubilæum. Som tidspunkt har vi valgt en almindelig onsdag aften på spejdergården, så alle har mulighed for at være med. 

Jubilæumsmarkeringen bliver den 8. juni 2016 kl. 17.30 til kl. 20.00

Der vil denne aften være hygge med lidt spisning (salat, pølser, flutes – øl/vand kan købes) samt kaffe/kage. Det er gratis for spejdere, men for forældre/søskende mm koster det 30 kr. For forældrene m.fl. vil der blandt andet være lejlighed til at se nærmere på vores spejdergård, der i de sidste år har gennemgået en stor forvandling med nyt grenrum samt nye sheltere.

For spejderne vil der være forskellige lege og aktiviteter, der er samlet omkring temaet ”Vi kan gøre noget, andre ikke har gjort”.… og rigtige spejdere kan jo godt lide mærker, så mon ikke også der bliver tid til uddeling af et jubilæumsmærke til de fremmødte spejdere.

For at deltage denne aften skal man husk at tilmelde sig på hjemmesiden senest den 3. juni 2016 – det gælder også for spejdere.

Her kan man både skrive hvor mange man deltager og om man har mulighed for at bage en kage til fælles glæde.

Håber, at vi bliver mange samlet denne aften.

De aller bedste spejderhilsner

Birgitte Wilsted Simonsen.