Kalender

Afbud

Gruppetur for alle i Cimbrerne - forår.

Dato: 
Fre, 10.03.2017 18:00 - Søn, 12.03.2017 14:00

Invitation til "Jorden rundt" på en weekend!

For tilmelding og betaling klik her!

Fredag den 10/3 kl 17:30 til søndag den 12/3 kl 15:00

Vi vil rejse rundt på; Nellemannsvej 46, Lyngså, 9300 Sæby hele weekenden. Har du ikke mulighed for at deltage hele weekenden er du velkommen til at komme det du kan, men vi er lidt langt væk.

Turens tema vil være; vi skal jorden rundt

Vi vil besøge en masse lande, så find dit sejeste/underligste rejsetøj frem.

Fredag aften kl 17.30 rejser mini/juniorer/trop/klan/ledere fra spejdergården i forældrenes biler. Husk at spise hjemmefra eller tage en madpakke med. Der vil dog være suppe senere på aftenen,

Lørdag kl 8:30 kører familiespejd/mikro fra spejdergården ved flaget.

Lørdag aften vil der være en jord-om-rejse fest, hvor du vil lande efter en lang dags rejsen med Cimbrernes-airlines. Så find dit bedste rejse/lande tøj frem, når du nu skal give den gas om aftenen som fx en fra Kina af ....

På turen skal du medbringe weekendudrustning, tøj til at være ude/inde, indesko/tykke sokker, lommelygte, dit bedste rejse landetøj til den store rejsefest lørdag aften, godt humør, eget spisegrej, en sovebamse og udstyr til dette.

Søndag vil der være grenaktiviteter. Kl.13-14 vil der være rengøring, hvor I forældre er velkomne til at komme og hjælpe. Vi kører fra Sæby kl 14 og vil lande i Støvring igen kl 15.

Prisen for denne tur er kr. 160,- for dem der møder fredag og kr 150,- for dem der møder lørdag.

Tilmelding til turen, forældrehjælp / madhold / kørsel og boller / kage skersamtidig med betaling her (se øverst for link til tilmelding og betaling).

Betalingsfrist er søndag den 5/3, men meget gerne før, så vi kan se hvor mange vi skal have med "jorden rundt".

Med store spejderhilsner fra

Cimbrer-airlines-lederne