Kalender

Afbud

Store Økssø Rundt 2017

Dato: 
Søn, 23.04.2017 08:00 - 16:00

Vi har jubilæum!

For tilmelding og betaling klik her! - tilmelding åben til 5.marts

Da vi startede i 2013 så virkede et 5 års jubilæum i 2017 meget langt væk, men nu er vi her, og vi glæder os rigtig meget til:

Store Økssø Rundt 2017

Der er start Søndag den 23. april kl. 10.00 ved badestedet - følg skilte. Dog starter 20 km kl. 8.30 ved Rebild Kirkevej

I får udleveret rutekort og klippekort på selve gå-dagen. I kan vælge at gå
0 km (5 baglæns+5 forlæns), eller de almindelige 5, 10, og 20 km
Man får udleveret et arrangementsmærke til uniformen, samt frugt, müslibar og juice på dagen. Det koster 45 kr at være med til denne friske gå-dag. 

Turen rundt om Store Økssø er opmålt til 2,65 kilometer - så 2 omgange vil rundt regnet svare
til 5 km, 4 omgange til 10 km, mens 20 km starter ved p-pladsen Rebild Kirkevej / Buderupholmvej. For at få et 5 km mærke, skal må gå to gange rundt om søen
- husk at fortælle det til de mindste og forældrene.
Tidsgrænsen for 5 km er 3 timer, for 10 km er 4 timer og for 20 km er 6 timer, alle gå tider er inkl. pauser.

Forældre og andre, der ikke ønsker mærke eller forplejning er selvfølgelig meget velkomne til at gå med - husk stor madpakke og drikkedunk på dagen. Der vil i målområdet være plads til at man kan side og spise sin mad. Toiletforhold ved p-pladsen ved Store Økssø.

Sidste år gik vi 320 spejdere og cirka lige så mange søskende og forældre. For at der skal være plads til alle omkring søen har vi sat en grænse ved 325 betalende deltagere. Vandreplade til den gruppe med flest deltagere. Kampen har i de 4 år indtil nu stået mellem DDS Støvring, Cimbrerne og DDS Svenstrup, Jørgen Skytte. I 2016 var det Støvring, der havde flest betalende deltagere.

MEN vi vil også gerne tilbyde noget nyt i år i anledning af vores jubilæum.
Der vil derfor også være en 50 km rute, der starter lørdag den 22. april kl. 13.00. Startsted vil være ved Store Økssø, og det er første dag planlagt, at man går en rute på 30 km., hvorefter der er overnatning i shelter, denne rute koster istedet 75 kr pga måltiderne.

Vi vil sørge for lidt forplejning til aftensmad og morgenmad. Om Søndagen går man de sidste 20 km., så at man kommer til Store Økssø samtidig med at alle andre går rundt. Der vil være begrænsede antal pladser til denne udfordring, så skal du være en af de få, så skynd dig at tilmelde jer.
Når vi har tilmeldingerne på plads, så kan vi planlægge denne del lidt nærmere,
 Herunder hvor mange shelter pladser vi skal ud og finde.

Håber vi ses til 5 års jubilæum for Store Økssø Rundt Rold Skov Division 

Tilmelding samt betaling skal ske senest lørdag den 4. marts 2017. Husk at oplyse navn, hvormange kilometer du ønsker at gå samt om I kan køre frem og tilbage. Skriv også hvormange børn I kan have i bilen.