Kalender

Fastelavn + Grupperådsmøde

Dato: 
Søn, 11.02.2018 10:00 - 12:00

Fastelavn nærmer sig. Jeres børn har derfor fået en seddel med hjem fra spejder om, at der afholdes fastelavn søndag den 11. februar kl. 10-12 på Spejdergården. Det plejer, at være en god oplevelse for børnene -  så hermed en opfordring til at deltage, hvis man har mulighed for det.

 

Når børnene er sat i gang udenfor inviteres forældre med indenfor i varmen i Spejdergården, hvor vi afholder et kort grupperådsmøde. På mødet får I en kop dejlig varm kaffe/the og har mulighed for at høre lidt om spejderarbejdet, stille spørgsmål og komme med ris og ros.

 

For en god ordens skyld skal det bemærkes, at man ikke risikerer, at blive "peget på" som nyt medlem af bestyrelsen på grupperådsmødet. Hvis I forældre har lyst til at involvere Jer endnu mere er I dog velkomne til at tilbyde Jer selv som enten medlem af bestyrelsen eller blot suppleant. Hvis I har en "kasserer" i maven er I også meget velkomne til at overveje dette, idet vores nuværende kasserer på sigt har et ønske om af udtræde af denne rolle.

 

I finder uddybende detaljer om arrangementerne nederst til højre under feltet "Hent".