Kalender

Afbud

Du skal logge ind, hvis du vil melde afbud.

Impeesa - natløb i Rold Skov

Dato: 
Fre, 05.10.2018 18:00 - Lør, 06.10.2018 00:00

Tilmelding senest 28.9. kl 18.00

Facts og Invitation til løbet

Det traditionsrige Impeesa løbet afholdes igen i år. Impeesa er et natløb i Rold Skov for spejdere i alle korps i Himmerland i som går i 4. – 6. klasse og I er inviteret. Løbet er ca. 5 km langt og består som de øvrige år af otte poster, hvor patruljerne skal dyste i traditionelle spejderfærdigheder og turnout. Hovedpræmien er Impeesa-spyddet (der er en vandrepræmie). Turnout-vinderne får en afrikansk maske (der også er en vandrepræmie), ligesom alle deltagere og postmandskab får et løbsmærke til Impeesa.

På dagen mødes vi ved Skørping Hallen kl. 18.00 og vi plejer at være færdige med præmieoverrækkelse omkring kl. 24.00. Vi organiserer fælles kørsel fra spejdergården i Støvring kl 17.30.

Det koster kr. 40 pr. spejder at deltage i løbet og 25 kr. pr voksen/ leder som følger patruljerne rundt på løbet og 25 kr. pr. postmandskab. Prisen er inklusiv et løbsmærke.

Deltagere må huske lommelygte (pandelampe er godt), egnet tøj efter vejret og lidt smågodt til at styrke sig på undervejs – husk også lidt at drikke. (spis aftensmad hjemmefra)

En patruljer består af 3-6 spejdere i alder svarende til 4. – 6. klasse.

Bemærk at antallet af spejdere i patruljen er ændret fra og med 2018, da det giver flere grupper mulighed for at deltage.

Patruljen må gerne være ifølge med en leder/voksen, men denne må ikke hjælpe patruljen på posten.

 

Se meget mere på www.impeesa.dk