Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 13 år (4. - 6. klasse)
Mødedag/tid: 
Onsdag fra 18:30 til 20:30
Email: 
Ledere: 
Randi Gindeberg / 26156249
Janne Skyt / 30291271
Birgitte Simonsen / 22119919
John
Henrik
Niels Peter
Juniorne 2014

Junior - de sejeste spejder :O)

 

 

 Juniorer er for spejdere fra 4. – 6. klasse. Vi mødes hver onsdag fra 18.30 til 20.30.

I juniorgrenen holder vi meget af, at have højt til loftet, derfor holder vi mange af vores møder udendørs. Så vi er da heldigvis ligeglade med om det regner, sner, blæser eller solen skinner, for naturen er vores fælles lege- og læreplads, og der er masser af plads til at udfolde sig og gennemføre udfordringer sammen. Derfor forventes det også, at spejderne altid har tøj på/med til udeaktiviteter.

En juniorspejder er større end “de små”, men mindre end de store. Derfor kan juniorer allerede en masse som spejdere, men de har også mange spejderoplevelser til gode I troppen. 

Vi lægger stor vægt på patruljearbejdet og forsøger at arbejde i patruljer så meget som muligt i det daglige spejderarbejde. En spejder arbejder til dagligt sammen med sin patrulje. De lærer hinanden godt at kende, griner sammen og støtter hinanden når det bliver lidt for koldt og vådt på et løb, på en tur eller måske bare på et møde. I juniorgrenen følges vi ad og gør tingene sammen, det er det der binder os sammen og gør os stærke.

Vi afholder 8-12 ture og arrangementer om året. Nogle holder vi for os selv, andre sammen med resten af gruppen eller de andre juniorspejdere i divisionen. På turene oplever man sammenholdet, tester færdigheder og udvikler sig som menneske når vejret driller, støvlerne har givet vabler og brændet er vådt. Dette er en rigtig vigtig del af at være spejder og derfor bruger vi meget tid og energi på at planlægge sjove, fede og udfordrende ture.

Cimbrerne er en blandet gruppe med både drenge og piger. Dette ser vi som en kæmpe styrke og som en vigtig del af den personlige udvikling.

Du kan se hvad vi typisk laver ved at klikke ind på vores program (fx Udeliv, Pioner, førstehjælp, håndværk, stormkøkken/bål, kommunkation/koder mm), se hvilke ture (fx  gruppeture, vintehike, sommerlejr, 24 timer I soveposen mm), og arrangementer/kurser (fx Kurakas, PUF, Store Økssø rundt, Naturens Dag, USB, Impeesa, negsalg mm) vi deltager I løbet af året. Se også vores billedgaleri eller facebook side “Cimbrerne DDS Støvring”.

Der er en Metrix, hvor du kan se hvilke spejderfærdigheder man typisk, vil få I de enkelte grene ved Cimbrerne. (Link)

Skulle du blive forhindret til et spejdermøde, så HUSK AFBUD på sms til Randi 26 15 62 49.

 

 

········· Vigtig info til næste møde aften ···········

Husk at tage varmt tøj på/med, da vi både skal være ude og inde.

Læs mere om juniormødet kommende onsdag ved at klikke på "næste møde" ude til højre