Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
13 - 17 år (fra 7. klasse)
Mødedag/tid: 
Onsdag fra 18:30 til 20:30
Email: 
Ledere: 
Martin D. Mølgaard (Mølle) / 21177136
Der arbejdes med posten, så de kan komme videre 0
Den tørre post svømmes ind
Mig og troppen

TROPPEN – Vi staver Spejd med stort S.

Troppen er spejdere fra 7-8 klasse. Vi mødes hver onsdag fra 18.30 til 20.30.

Hos Troppen laver vi spejd med et stort ”S”. Vi holder rigtig mange af vores møder uden for, da vi altid er klædt på i forhold til vejret. Mange af vores emner berører naturen eller ”det der ude” på en eller anden måde – det kan være at bygge en fuglekasse, at blive klogere på den lokale natur, deltage i et spejderløb, sove i shelter eller noget helt femte.

En tropsspejder er selvstændig i sit spejderarbejde – både i forhold til at kunne arbejde med de emner, som vi har oppe om onsdagen, men også når vi tager på tur eller har andre arrangementer uden for spejdergården. Vi kan nemlig godt lige at komme ud og prøve kræfter udfordringer, men også at være sammen med andre spejdere. Vi deltager i mange forskellige aktiviteter som UrbanScoutBattle, Naturens Dag, Parchaka, 24 timer i sovepose, Plan-kursus m.m.

Vi lægger stor vægt på patruljearbejdet og arbejder i patruljer så meget som muligt i det daglige spejderarbejde. Her lærer tropsspejderen blandt andet strukturen med en patruljeleder, som den ansvarlige. Det er også patruljelederne, der sammen med de 2 tropsledere planlægger aktiviteterne nærmere.

Spejderne kommer på mange måder til at være tæt sammen, og det er en fordel, da nogle af vores aktiviteterne godt kan være lidt anstrengende. De lærer hinanden godt at kende, og vil her i gennem være uvurderlige støtte og hjælp for hinanden, når det eksempelvis bliver koldt og vådt på et løb, eller når en spejderkammarat skal have en opmuntring på en tur. Sammenhold, udfordring og udvikling af den enkelte spejder er nogle af de ord som vi arbejder efter.

 Som spejder er vi der altid for hinanden …