Klan

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
Efter 9. klasse
Email: 
Ledere: 
Henrik Nyrup
Birgitte Simonsen
forsideblok_oekse_fotograf_soeren_frederiksen

Klan

Klan spejderne er de ældste i gruppen – altså lige ud over ledere, bestyrelse, forældre og andre voksne. Vi er alle spejdere, der er gået ud af folkeskolen, og som så er gang med de næste skridt i livet.

Vi holder møde hver onsdag, hvor der kan ske alt mellem himmel og jord. Nogen gange laver vi det traditionelle spejderaktiviteter med pionering eller løb for de mindre spejdere, andre gange så laver vi mad over bål og helt tredje gange så har vi bare mest lyst til at side sammen i vores klan-rum, hvor vi så har en hyggeaften. Det sociale betyder meget for os, lige meget hvad vi så end laver.

For mange år siden var der en gruppe klanspejdere, der introducerede ”Klan Karoline”. I respekt for historien har vi nu taget dette navn op igen, og som de eneste hos DDS Støvring, så bærer vi i dagligdagen 2 tørklæder– nemlig gruppens rød-grønne tørklæde, og så væres eget rød-hvide ternede tørklæde.

Vores tilgang i Klan Karoline kan sammen fattes i ”Glæde bliver aldrig mindre af at blive delt” og ”Vi blev født som hver vores original, så vi vil ikke gå hen og blive en kopi …”.